Normes de Comportament 2012 – 2013

Normes del bon comportament – CANTINA –

curs 2012/2013

–          Cal respectar les normes i aconseguir un total de 10 punts per mes, al llarg del curs escolar, de manera a obtenir el privilegi de pintar  el “bonus” mensual, i formar d’aquesta manera una cinta per la recompensa de final de curs.

 

–          El nen/a que per taula  no aconsegueixi el màxim de punts al mes podrà rebre algunes avantatges, al mateix temps que demostrarà fer esforços per recuperar el “Bonus “perdut, amb la finalitat de completar la seva cinta (del bon comportament).

– El nen/a que s’excedeixi en el seu comportament, pot rebre un punt negre, estar retirat de la seva taula i anar a  la taula de reflexió,  durant un mínim d’una setmana. En el cas que rectifiqui la seva conducta podrà tornar a la seva taula. Cal afegir però, que durant aquesta setmana de reflexió el nen/a  no podrà sumar punts.

– En cas de mal comportament seran avisats tant la Directora de l’escola com els seus respectius  mestres.

Tres punts negres , implicarà una notificació als pares per millorar la seva conducta i intentar evitar l’aplicació estricta del reglament de cantina.

– Les normes de respecte als adults, de no agressions físiques o verbals i altres de comportament al Pati, implicaran  el  mateix procés del menjador.

 

Les normes a respectar són :

– Rentar-se las mans abans de dinar – Entrar sense córrer al menjador – Fitxar – tenir un comportament correcte – No molestar al companys – No cridar – Demanar permís per anar al lavabo, durant el dinar – Respectar la neteja del lavabo – Seure i demanar les coses, aixecant el dit –  Deixar la taula neta – No llençar menjar al terra – Respectar el material – Endreçar la cadira abans de sortir – Buidar la safata  i  deixar els coberts al seu lloc.

I SOBRETOT RESPECTAR ALS ADULTS , NO AGRESSIONS FISIQUES O VERBALS

 

Normes comportament 2012-2013

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s